Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Image

  Greeven Makelaardij

  Wij zijn Greeven Makelaardij! Wij bewegen, zien mogelijkheden en bewandelen creatieve paden. Ons team is volop innovatief, ondernemend en levert een optimale dienstverlening. Wij helpen, begeleiden en gaan tot het uiterste. Voor jou!

  Zo, die staat. Team Greeven helpt je graag met de (ver)koop van je huis, bepaalt de waarde ervan of wijst je de weg in het financiële doolhof. Uiteraard onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek. Kortom, we maken graag kennis! Alvast benieuwd wie wij zijn?

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Waardevolle informatie over de marktwaarde!

  Het contact met de makelaar was uitermate prettig. Ik kreeg waardevolle informatie over de marktwaarde van het appartement, aangezien de makelaar grote ervaring heeft in de directe omgeving. Daar waar mogelijk heeft het kantoor mij ondersteund met de administratieve zaken, waar je als verkoper immers niet ervaren in bent.

  Verkoper Trompstraat 13C

  10

  Betrouwbare en kundige makelaar!

  Betrouwbare en kundige makelaar. Alle collega’s zijn uiterst bekwaam en dienstverlenend. Heel fijn contact met iedereen. Het appartement was binnen 1 week verkocht. Heel blij mee.

  Verkoper Passage 3 F17

  10

  Erg tevreden!

  We zijn erg tevreden over greeven makelaar. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Zouden de makelaar aanbevelen.

  Verkoper Fahrenheitstraat 51

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen