Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Image

  Greeven Makelaardij

  Wij zijn Greeven Makelaardij! Wij bewegen, zien mogelijkheden en bewandelen creatieve paden. Ons team is volop innovatief, ondernemend en levert een optimale dienstverlening. Wij helpen, begeleiden en gaan tot het uiterste. Voor jou!

  Zo, die staat. Team Greeven helpt je graag met de (ver)koop van je huis, bepaalt de waarde ervan of wijst je de weg in het financiële doolhof. Uiteraard onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek. Kortom, we maken graag kennis! Alvast benieuwd wie wij zijn?

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Dankbaar!

  Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
  En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

  Verkoper Flemingstraat 98D

  9,0

  Prima contact en prima service!

  Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

  Verkoper Flemingstraat 102B

  9,8

  Goede kennis van de lokale markt!

  Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

  Verkoper Keesomstraat 495

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen