Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Taxaties

  Taxaties

  Woning taxeren!
  Een woning laten taxeren? Bel Greeven Makelaardij! Wij zorgen als NVM-registermakelaar voor een NWWI-gekeurde taxatie. Wat dat inhoudt? Dat jij een erkende, objectieve en betrouwbare taxatie ontvangt. Het resultaat is een officiële taxatie van jouw woning, verpakt in een helder taxatierapport. Kortom: dé basis voor een hypotheekaanvraag (en de aankoop van jouw droomhuis!).

  NWWI Gevalideerd

  NRVT Gecertificeerd

  NHG Taxaties

  Hypotheekaanvraag

  Image

  Wat is jouw huis waard? Wij kunnen het je vertellen.

  Kennismaking
  Voordat wij ons taxatierapport gaan opstellen, maken wij eerst graag kennis. Koffietje, gezelligheid, plannen bespreken. Beetje op die manier. We komen er namelijk graag achter wat jij wilt. Jij bepaalt uiteindelijk wat je wel en niet meeneemt in de taxatie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een verbouwing mee te nemen. Of misschien heb je een taxatie nodig voor minder leuke redenen, zoals een scheiding of erfenis. Hoe het ook zij, wij helpen je met een officieel en objectief rapport!

  Inspecteren
  Jouw woning inspecteren kunnen wij als geen ander. Ons scherpe oog heeft alles in de gaten. Wij letten op het onderhoud, de stand, ligging, constructie, het energielabel en de grootte van de woning. Dat vergelijken we met het actuele aanbod, de stand van de markt. Die input krijgen we onder andere via het NVM-uitwisselingssysteem. Via deze weg worden wij dagelijks op de hoogte gehouden van de bewegingen op de woningmarkt. Daarmee is een taxatie afhankelijk van heel wat factoren en altijd een momentopname.

  Taxatierapport
  En dan, het taxatierapport. Onze bevindingen laten we uiteraard niet op een kladpapiertje staan. We werken alles netjes uit in een taxatierapport!
  Als NVM-makelaar garanderen wij de deskundigheid die nodig is. Wij zorgen voor een taxatie die voldoet aan de juiste eisen, zodat de hypotheekverstrekker een tevreden man of vrouw is.
  Maar wat houdt zo’n taxatierapport dan in? Onder andere dat jij de officiële marktwaarde van je woning weet. Daarnaast lichten we hierin alles toe wat we hebben gezien en beoordeeld en heb je een overzichtelijk, objectief en officieel document over jouw woning in handen.

  Wil jij een onafhankelijke en objectieve taxatie van jouw woning aanvragen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

  Ik wil mijn woning taxeren

  Ik wil mijn woning laten taxeren

   Quote

   Het taxatierapport is dé basis voor een hypotheekaanvraag!

   Quote

   Wat klanten
   over ons zeggen

   10

   Dankbaar!

   Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
   En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

   Verkoper Flemingstraat 98D

   9,0

   Prima contact en prima service!

   Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

   Verkoper Flemingstraat 102B

   9,8

   Goede kennis van de lokale markt!

   Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

   Verkoper Keesomstraat 495

   Meer recensies bekijken

   Beoordelingen