Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Zoekopdracht

  Zoekopdracht

  Zoekopdracht naar jouw droomhuis
  Zie jij door de bomen het Zandvoortse bos niet meer? Voelt je huizenzoektocht als het zoeken naar een speld in de hooiberg? Laat Greeven Makelaardij voor je zoeken. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook. Uiteraard gaan we op zoek op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Het resultaat is doorgaans verbluffend: een (potentieel) passend huis voor jou!

  Hoe de zoekservice werkt? Dat vertellen we je hieronder.

  Zoekopdracht plaatsen

  Markt afspeuren

  Aanbod in je mail

  Reageren maar

  Image

  Wij kunnen voor jou op zoek, maar hoe?

  Plaats een zoekopdracht
  Klinkt spannend, is het niet. Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt. Dus geef aan waar je een huis zoekt, wat je budget is, welk type woning je wilt en alles wat we verder moeten weten. Hoe meer input jij aanlevert, hoe gerichter wij kunnen zoeken.

  Speuren
  Zodra jij je hebt aangemeld, gaan onze zoekradars aan. De ware speurneuzen komen in ons naar boven en wij zoeken heel gericht. Tenminste, dat doet ons systeem voor ons. En voor jou natuurlijk.
  Zodra er nieuwe huizen opduiken die matchen met jouw wensen, ben jij een van de eersten die het hoort. Samen met de andere zoekers uiteraard, dat vinden we wel zo eerlijk. Zo profiteren al onze zoekers optimaal van onze zoekservice.

  Aanbod in je mail
  Als wij wat vinden, krijg jij direct een mail met het aanbod. En dat nog voordat het online komt. Dus check je mail, dagelijks! Je bent zo eerder op de hoogte dan de Funda-zoekers. Zit er wat moois tussen? Reageren maar. Dan gaat het koopproces van start! Vind je het niks? Wacht dan gewoon op de volgende ronde. Zolang jij bent ingeschreven, blijft het aanbod komen.

  Enthousiast geworden over onze zoekservice? Dat snappen wij! Plaats een zoekdracht, dan gaan wij voor jou op zoek! Wie weet wat voor moois er voorbijkomt…

  Ik wil een zoekopdracht

  Ik wil een zoekopdracht plaatsen.

   Gegevens

   Opdracht

   Permanente woningRecreatiewoning
   Ik ben akkoord met de privacy policy van Greeven Makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.
   Quote

   Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt.

   Quote

   Wat klanten
   over ons zeggen

   10

   Dankbaar!

   Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
   En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

   Verkoper Flemingstraat 98D

   9,0

   Prima contact en prima service!

   Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

   Verkoper Flemingstraat 102B

   9,8

   Goede kennis van de lokale markt!

   Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

   Verkoper Keesomstraat 495

   Meer recensies bekijken

   Beoordelingen