Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Zoekopdracht

  Zoekopdracht

  Zoekopdracht naar jouw droomhuis
  Zie jij door de bomen het Zandvoortse bos niet meer? Voelt je huizenzoektocht als het zoeken naar een speld in de hooiberg? Laat Greeven Makelaardij voor je zoeken. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook. Uiteraard gaan we op zoek op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Het resultaat is doorgaans verbluffend: een (potentieel) passend huis voor jou!

  Hoe de zoekservice werkt? Dat vertellen we je hieronder.

  Zoekopdracht plaatsen

  Markt afspeuren

  Aanbod in je mail

  Reageren maar

  Image

  Wij kunnen voor jou op zoek, maar hoe?

  Plaats een zoekopdracht
  Klinkt spannend, is het niet. Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt. Dus geef aan waar je een huis zoekt, wat je budget is, welk type woning je wilt en alles wat we verder moeten weten. Hoe meer input jij aanlevert, hoe gerichter wij kunnen zoeken.

  Speuren
  Zodra jij je hebt aangemeld, gaan onze zoekradars aan. De ware speurneuzen komen in ons naar boven en wij zoeken heel gericht. Tenminste, dat doet ons systeem voor ons. En voor jou natuurlijk.
  Zodra er nieuwe huizen opduiken die matchen met jouw wensen, ben jij een van de eersten die het hoort. Samen met de andere zoekers uiteraard, dat vinden we wel zo eerlijk. Zo profiteren al onze zoekers optimaal van onze zoekservice.

  Aanbod in je mail
  Als wij wat vinden, krijg jij direct een mail met het aanbod. En dat nog voordat het online komt. Dus check je mail, dagelijks! Je bent zo eerder op de hoogte dan de Funda-zoekers. Zit er wat moois tussen? Reageren maar. Dan gaat het koopproces van start! Vind je het niks? Wacht dan gewoon op de volgende ronde. Zolang jij bent ingeschreven, blijft het aanbod komen.

  Enthousiast geworden over onze zoekservice? Dat snappen wij! Plaats een zoekdracht, dan gaan wij voor jou op zoek! Wie weet wat voor moois er voorbijkomt…

  Ik wil een zoekopdracht

  Ik wil een zoekopdracht plaatsen.

   Gegevens

   Opdracht

   Quote

   Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt.

   Quote

   Wat klanten
   over ons zeggen

   9,3

   Wij zijn zeer tevreden!

   Omdat we een behoorlijke afstand van Zandvoort woonden moesten ze van Greeven Makelaardij het gehele verkoop proces bijna zonder ons doen en was communicatie belangrijk, dit ging gewoon perfect. Wij zijn zeer tevreden en waarschijnlijk de koper ook wel!

   Verkoper Burgemeester van Alphenstraat 61 F43

   9,8

   Aan te bevelen om mee in zee te gaan!

   Heel fijn samengewerkt, aan te bevelen om mee in zee te gaan! Heel veel moeite moeten doen om deze beoordeling te schrijven, maar dit makelaarskantoor verdient het om een prachtige review te krijgen. Zeer tevreden!

   Verkoper Zeestraat 67

   9,0

   Het aanbevelen waard!

   Goede service, contact en feedback met makelaarskantoor gehad , lokaal zeer bekend, zijn het aanbevelen waard!

   Verkoper Hogeweg 28F6

   Meer recensies bekijken

   Beoordelingen