Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Zoekopdracht

  Zoekopdracht

  Zoekopdracht naar jouw droomhuis
  Zie jij door de bomen het Zandvoortse bos niet meer? Voelt je huizenzoektocht als het zoeken naar een speld in de hooiberg? Laat Greeven Makelaardij voor je zoeken. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook. Uiteraard gaan we op zoek op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Het resultaat is doorgaans verbluffend: een (potentieel) passend huis voor jou!

  Hoe de zoekservice werkt? Dat vertellen we je hieronder.

  Zoekopdracht plaatsen

  Markt afspeuren

  Aanbod in je mail

  Reageren maar

  Image

  Wij kunnen voor jou op zoek, maar hoe?

  Plaats een zoekopdracht
  Klinkt spannend, is het niet. Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt. Dus geef aan waar je een huis zoekt, wat je budget is, welk type woning je wilt en alles wat we verder moeten weten. Hoe meer input jij aanlevert, hoe gerichter wij kunnen zoeken.

  Speuren
  Zodra jij je hebt aangemeld, gaan onze zoekradars aan. De ware speurneuzen komen in ons naar boven en wij zoeken heel gericht. Tenminste, dat doet ons systeem voor ons. En voor jou natuurlijk.
  Zodra er nieuwe huizen opduiken die matchen met jouw wensen, ben jij een van de eersten die het hoort. Samen met de andere zoekers uiteraard, dat vinden we wel zo eerlijk. Zo profiteren al onze zoekers optimaal van onze zoekservice.

  Aanbod in je mail
  Als wij wat vinden, krijg jij direct een mail met het aanbod. En dat nog voordat het online komt. Dus check je mail, dagelijks! Je bent zo eerder op de hoogte dan de Funda-zoekers. Zit er wat moois tussen? Reageren maar. Dan gaat het koopproces van start! Vind je het niks? Wacht dan gewoon op de volgende ronde. Zolang jij bent ingeschreven, blijft het aanbod komen.

  Enthousiast geworden over onze zoekservice? Dat snappen wij! Plaats een zoekdracht, dan gaan wij voor jou op zoek! Wie weet wat voor moois er voorbijkomt…

  Ik wil een zoekopdracht

  Ik wil een zoekopdracht plaatsen.

   Gegevens

   Opdracht

   Quote

   Een zoekopdracht is niks anders dan dat jij ons laat weten wat voor huis je zoekt.

   Quote

   Wat klanten
   over ons zeggen

   10

   Waardevolle informatie over de marktwaarde!

   Het contact met de makelaar was uitermate prettig. Ik kreeg waardevolle informatie over de marktwaarde van het appartement, aangezien de makelaar grote ervaring heeft in de directe omgeving. Daar waar mogelijk heeft het kantoor mij ondersteund met de administratieve zaken, waar je als verkoper immers niet ervaren in bent.

   Verkoper Trompstraat 13C

   10

   Betrouwbare en kundige makelaar!

   Betrouwbare en kundige makelaar. Alle collega’s zijn uiterst bekwaam en dienstverlenend. Heel fijn contact met iedereen. Het appartement was binnen 1 week verkocht. Heel blij mee.

   Verkoper Passage 3 F17

   10

   Erg tevreden!

   We zijn erg tevreden over greeven makelaar. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Zouden de makelaar aanbevelen.

   Verkoper Fahrenheitstraat 51

   Meer recensies bekijken

   Beoordelingen