Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.

  Home
  -
  Diensten
  -
  Aankopen

  Aankopen

  Tof huis gezien? (Aan)kopen dan!
  Huis (aan)kopen in Zandvoort, maar geen idee hoe, wat en waarom? Neem Greeven Makelaardij mee als jouw aankoopmakelaar! Met alle liefde leiden wij jou door het aankoopproces heen en zetten wij ons brede netwerk voor je in. Koppel dat aan onze jarenlange ervaring en gegarandeerd dat we samen met jou een succesvolle aankoop doen. Waarom? Wij weten waar we op moeten letten, kennen de actuele markt (en die is snel!) en weten de juiste wegen te bewandelen. Het resultaat? Een betrouwbare en succesvolle aankoop zonder veel gedoe!

  Zoeken en vinden

  Huis gevonden

  Onderhandelen en kopen

  Nazorg

  Image

  Een woning kopen? Wij helpen je graag.

  Het proces van zoeken en vinden!
  Dus jij wilt een huis kopen? Super! Wij gaan met je op zoek en helpen je optimaal. Uiteraard geef jij eerst aan dat je een woning wilt aankopen via Greeven. Daarna gaan we ermee aan de slag. Wij gaan op zoek naar de perfecte aankoop.

  Huis gevonden!
  Een mooi huis gevonden? Dan hoor je dat meteen! Is het wat je zocht? Dan gaan we kijken en vergelijken. We zetten onze expertise, ervaring en kennis in om jou te helpen aan het huis wat je op het oog hebt. Dat doen we onder andere door een antwoord te geven op vragen als: welk bod is realistisch? Wat is de bouwkundige staat van de woning? Wat voor bouwplannen spelen er in de komende jaren?
  Eigenlijk alles dus waar je niet snel aan denkt als je helemaal in de wolken bent. Want ook in de huizenjacht geldt (soms): liefde maakt blind. Een extra en onafhankelijke blik is dan geen overbodige luxe!

  Overtuigd? Onderhandelen en kopen!
  Enthousiast over het huis? Wil je het kopen? Tijd om een bod uit te brengen en te onderhandelen. Ook daarin helpen we. Juist daarin, misschien wel. Onze expertise kunnen we nu optimaal benutten, zodat jij sterk staat in je onderhandeling. Alsof dat alles is, staan we ook nog voor je klaar met een financieel advies.

  Nazorg
  Maar zelfs dan stoppen we niet. De aankoopservice van Greeven Makelaardij gaat door totdat jij de sleutel hebt. En eigenlijk daarna ook nog. Want wij staan gewoon voor je klaar als je nadien nog vragen hebt. Je kunt altijd bij ons aank(l)o(p)pen!

  Al overtuigd om een woning aan te kopen via Greeven Makelaardij? Dat snappen we! Laat het ons ook weten!

  Ik wil mijn woning aankopen

  Ik wil aankopen

   Quote

   Tof huis gezien? (Aan)kopen dan! Greeven Makelaardij helpt je graag.

   Quote

   Wat klanten
   over ons zeggen

   8,8

   Fijne makelaar!

   Fijne makelaar! Prettig contact, goed advies en ons huis was binnen een paar weken verkocht. Absoluut een aanrader!

   Verkoper Lorentzstraat 302

   10

   Aanrader!

   Appartement aan- en verkocht bij Greeven Makelaardij en wederom zeer tevreden. Fijn kantoor met kennis van zaken en een persoonlijke benadering, ik kon altijd even binnenlopen of telefonisch contact opnemen voor een snel antwoord. Aanrader !”

   Verkoper Schuitengat 1C

   10

   Heel blij mee!

   Wat een fijne makelaar, zeker een aanrader. Klein kantoor, het hele team is goed op de hoogte en altijd voor ons bereikbaar. En niet geheel onbelangrijk, de uiteindelijke verkoopprijs is wat wij voor ogen hadden, dus heel blij mee!

   Verkoper Rijnpoort 77

   Meer recensies bekijken

   Beoordelingen