Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkwijze

  De werkwijze van Greeven

  Leuk, zo’n makelaar, maar hoe doen we het nu precies? Hoe gaan we te werk? Nou, laten we vooropstellen dat we altijd eerlijk, creatief, deskundig en actief zijn! In ieder geval dat we onze uiterste best daarvoor doen, we blijven tenslotte ook mensen…

  Boven alles gaan we voor jou! Een dag geen blije klant is een dag niet gewerkt. We staan te popelen om jou te helpen aan een droomhuis of de verkoop van je eigen woning. En moeten we daarvoor drie keer lopen? Prima! Vraagt dat om hulp in de verhuizing? Doen we! Kortom: wij doen alles voor je! Hoe doen we dat?

  Zo doen we dat

  Greeven opereert als betrouwbare makelaar. En dat menen we. Bij ons krijg je wat we beloven en weet je simpelweg gewoon waar je aan toe bent. Lekker is dat hè?

  Dat zien wij terug in persoonlijke relaties en succesvolle verkopen! Logisch, vinden wij. Als je een huis (ver)koopt, dan is dat geen kleinigheid. Daarom zijn wij volop transparant, kennen wij geen kleine lettertjes en begeleiden we jou tot in de puntjes!

  Onze werkwijze kenmerkt zich ook door continue innovatie. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop. Dat resulteerde er bijvoorbeeld in dat wij in 2010 werden uitgeroepen tot de meest creatieve ondernemer van Zandvoort. Waarom? Nou, als we moeten helpen met opruimen, dan doen we dat. Wil je een spandoek in plaats van een tekoopbord? Geen probleem. Een tuinfeest organiseren om kopers te trekken? Wij doen mee! De creatieve geesten van team Greeven draaien dacht en nacht door. Vandaar die prijs!

  Heb je zelf een leuke inbreng, dan is die uiteraard meer dan welkom.

  Natuurlijk doen we dit alles met de nodige expertise en professionaliteit. Ofwel: Greeven Makelaardij is vakkundig! We hebben onze kennis op orde en zorgen ervoor dat we die up-to-date houden. We rommelen dus zeker niet zomaar wat aan, maar weten precies wat we doen. Alles wat we doen, doen we ook nog eens heel snel. Dat moet ook wel op een markt als vandaag de dag. Alles gaat razendsnel en vraagt om actie! Als het moet zetten we daarom een extra tandje bij, lopen we net even iets harder en zorgen we ervoor dat jij op tijd krijgt wat je nodig hebt!

  Kortom: Greeven Makelaardij is met recht de plek in Zandvoort (en heel Zuid-Kennemerland) waar je moet zijn! Kennismaken of meer weten? Neem even de tijd…

  Betrouwbaar

  Actief

  Ondernemend en creatief

  Deskundig

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  9,3

  Wij zijn zeer tevreden!

  Omdat we een behoorlijke afstand van Zandvoort woonden moesten ze van Greeven Makelaardij het gehele verkoop proces bijna zonder ons doen en was communicatie belangrijk, dit ging gewoon perfect. Wij zijn zeer tevreden en waarschijnlijk de koper ook wel!

  Verkoper Burgemeester van Alphenstraat 61 F43

  9,8

  Aan te bevelen om mee in zee te gaan!

  Heel fijn samengewerkt, aan te bevelen om mee in zee te gaan! Heel veel moeite moeten doen om deze beoordeling te schrijven, maar dit makelaarskantoor verdient het om een prachtige review te krijgen. Zeer tevreden!

  Verkoper Zeestraat 67

  9,0

  Het aanbevelen waard!

  Goede service, contact en feedback met makelaarskantoor gehad , lokaal zeer bekend, zijn het aanbevelen waard!

  Verkoper Hogeweg 28F6

  10

  Binnen één week verkocht!

  Zeer goed contact, goed op de hoogte gehouden en goede kennis van de markt in Zandvoort. Binnen 1 week verkocht!

  Verkoper Haarlemmerstraat 2

  9,3

  Fijne makelaar met verstand van zaken!

  Fijne makelaar met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Bedenkt een goede strategie om het meeste voor de klant eruit te kunnen halen.

  Verkoper Cort van der Lindenstraat 2 F11

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen