Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkwijze

  De werkwijze van Greeven

  Leuk, zo’n makelaar, maar hoe doen we het nu precies? Hoe gaan we te werk? Nou, laten we vooropstellen dat we altijd eerlijk, creatief, deskundig en actief zijn! In ieder geval dat we onze uiterste best daarvoor doen, we blijven tenslotte ook mensen…

  Boven alles gaan we voor jou! Een dag geen blije klant is een dag niet gewerkt. We staan te popelen om jou te helpen aan een droomhuis of de verkoop van je eigen woning. En moeten we daarvoor drie keer lopen? Prima! Vraagt dat om hulp in de verhuizing? Doen we! Kortom: wij doen alles voor je! Hoe doen we dat?

  Zo doen we dat

  Greeven opereert als betrouwbare makelaar. En dat menen we. Bij ons krijg je wat we beloven en weet je simpelweg gewoon waar je aan toe bent. Lekker is dat hè?

  Dat zien wij terug in persoonlijke relaties en succesvolle verkopen! Logisch, vinden wij. Als je een huis (ver)koopt, dan is dat geen kleinigheid. Daarom zijn wij volop transparant, kennen wij geen kleine lettertjes en begeleiden we jou tot in de puntjes!

  Onze werkwijze kenmerkt zich ook door continue innovatie. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop. Dat resulteerde er bijvoorbeeld in dat wij in 2010 werden uitgeroepen tot de meest creatieve ondernemer van Zandvoort. Waarom? Nou, als we moeten helpen met opruimen, dan doen we dat. Wil je een spandoek in plaats van een tekoopbord? Geen probleem. Een tuinfeest organiseren om kopers te trekken? Wij doen mee! De creatieve geesten van team Greeven draaien dacht en nacht door. Vandaar die prijs!

  Heb je zelf een leuke inbreng, dan is die uiteraard meer dan welkom.

  Natuurlijk doen we dit alles met de nodige expertise en professionaliteit. Ofwel: Greeven Makelaardij is vakkundig! We hebben onze kennis op orde en zorgen ervoor dat we die up-to-date houden. We rommelen dus zeker niet zomaar wat aan, maar weten precies wat we doen. Alles wat we doen, doen we ook nog eens heel snel. Dat moet ook wel op een markt als vandaag de dag. Alles gaat razendsnel en vraagt om actie! Als het moet zetten we daarom een extra tandje bij, lopen we net even iets harder en zorgen we ervoor dat jij op tijd krijgt wat je nodig hebt!

  Kortom: Greeven Makelaardij is met recht de plek in Zandvoort (en heel Zuid-Kennemerland) waar je moet zijn! Kennismaken of meer weten? Neem even de tijd…

  Betrouwbaar

  Actief

  Ondernemend en creatief

  Deskundig

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Waardevolle informatie over de marktwaarde!

  Het contact met de makelaar was uitermate prettig. Ik kreeg waardevolle informatie over de marktwaarde van het appartement, aangezien de makelaar grote ervaring heeft in de directe omgeving. Daar waar mogelijk heeft het kantoor mij ondersteund met de administratieve zaken, waar je als verkoper immers niet ervaren in bent.

  Verkoper Trompstraat 13C

  10

  Betrouwbare en kundige makelaar!

  Betrouwbare en kundige makelaar. Alle collega’s zijn uiterst bekwaam en dienstverlenend. Heel fijn contact met iedereen. Het appartement was binnen 1 week verkocht. Heel blij mee.

  Verkoper Passage 3 F17

  10

  Erg tevreden!

  We zijn erg tevreden over greeven makelaar. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Zouden de makelaar aanbevelen.

  Verkoper Fahrenheitstraat 51

  10

  Wederom zeer goed geholpen!

  Greeven Makelaardij heeft ons bij de verkoop van ons 2e appartement wederom fantastisch geholpen. De makelaar komt zijn afspraken na en de kontakten met het kantoor zijn uiterst plezierig.

  Verkoper Oranjestraat 4C

  9,5

  Snelle verkoop met goede begeleiding!

  Zeer snelle verkoop gerealiseerd met goede begeleiding en uitstekende (foto)presentatie van het huis.

  Verkoper Zandvoortselaan 137

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen