Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkwijze

  De werkwijze van Greeven

  Leuk, zo’n makelaar, maar hoe doen we het nu precies? Hoe gaan we te werk? Nou, laten we vooropstellen dat we altijd eerlijk, creatief, deskundig en actief zijn! In ieder geval dat we onze uiterste best daarvoor doen, we blijven tenslotte ook mensen…

  Boven alles gaan we voor jou! Een dag geen blije klant is een dag niet gewerkt. We staan te popelen om jou te helpen aan een droomhuis of de verkoop van je eigen woning. En moeten we daarvoor drie keer lopen? Prima! Vraagt dat om hulp in de verhuizing? Doen we! Kortom: wij doen alles voor je! Hoe doen we dat?

  Zo doen we dat

  Greeven opereert als betrouwbare makelaar. En dat menen we. Bij ons krijg je wat we beloven en weet je simpelweg gewoon waar je aan toe bent. Lekker is dat hè?

  Dat zien wij terug in persoonlijke relaties en succesvolle verkopen! Logisch, vinden wij. Als je een huis (ver)koopt, dan is dat geen kleinigheid. Daarom zijn wij volop transparant, kennen wij geen kleine lettertjes en begeleiden we jou tot in de puntjes!

  Onze werkwijze kenmerkt zich ook door continue innovatie. Wij laten onze creativiteit graag de vrije loop. Dat resulteerde er bijvoorbeeld in dat wij in 2010 werden uitgeroepen tot de meest creatieve ondernemer van Zandvoort. Waarom? Nou, als we moeten helpen met opruimen, dan doen we dat. Wil je een spandoek in plaats van een tekoopbord? Geen probleem. Een tuinfeest organiseren om kopers te trekken? Wij doen mee! De creatieve geesten van team Greeven draaien dacht en nacht door. Vandaar die prijs!

  Heb je zelf een leuke inbreng, dan is die uiteraard meer dan welkom.

  Natuurlijk doen we dit alles met de nodige expertise en professionaliteit. Ofwel: Greeven Makelaardij is vakkundig! We hebben onze kennis op orde en zorgen ervoor dat we die up-to-date houden. We rommelen dus zeker niet zomaar wat aan, maar weten precies wat we doen. Alles wat we doen, doen we ook nog eens heel snel. Dat moet ook wel op een markt als vandaag de dag. Alles gaat razendsnel en vraagt om actie! Als het moet zetten we daarom een extra tandje bij, lopen we net even iets harder en zorgen we ervoor dat jij op tijd krijgt wat je nodig hebt!

  Kortom: Greeven Makelaardij is met recht de plek in Zandvoort (en heel Zuid-Kennemerland) waar je moet zijn! Kennismaken of meer weten? Neem even de tijd…

  Betrouwbaar

  Actief

  Ondernemend en creatief

  Deskundig

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Dankbaar!

  Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
  En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

  Verkoper Flemingstraat 98D

  9,0

  Prima contact en prima service!

  Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

  Verkoper Flemingstraat 102B

  9,8

  Goede kennis van de lokale markt!

  Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

  Verkoper Keesomstraat 495

  10

  Geen minpuntjes!

  Ik vond bij makelaar Greeven het contact erg soepel en fijn verlopen. Goed en super vriendelijk team.
  Ook werd er steeds meteen gereageerd op een vraag.
  Geen minpuntjes!
  Kan deze makelaar v harte aanbevelen.
  Dankbaar voor de verkoop en afhandeling.
  Hartelijke groet!

  Verkoper Diaconiehuisstraat 7

  9,0

  Professioneel en vriendelijk!

  Het contact verliep heel professioneel en vriendelijk en wij zijn zeer tevreden over het proces en resultaat.

  Verkoper Keesomstraat 32

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen