Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.

  Home
  -
  Over ons

  Greeven Makelaardij

  Hoi! Wij zijn Greeven Makelaardij. Bij Greeven zijn we altijd gedreven, enthousiast, professioneel, supersnel en betrouwbaar! Om over onze creativiteit nog maar te zwijgen. Als (h)echt familiebedrijf zijn we sinds 2008 toonaangevend in ons mooie Zandvoort! Met dank aan onze trouwe klanten. In de directe omgeving zijn we trouwens ook goed vertegenwoordigd!

  Hoewel we dus volop meedraaien in de markt, begon het ooit (in 2003) heel klein: in de garage naast de woning. Rob startte zo zijn eigen makelaarskantoor, wat flink groeide! Vandaag de dag is zoon Timo aan zet en gaan we volop door voor nog meer tevreden klanten. Meer weten? Kijk hieronder even verder!

  Betrouwbaar

  Actief

  Ondernemend en creatief

  Deskundig

  Image

  Team

  Rob Greeven

  Ambassadeur

  Dit is Rob! Zonder Rob geen Greeven. Begon in 2003 vanuit zijn garage en bouwde Greeven uit tot marktleider! Hoewel hij ooit begon in de mobiele telefonie, waagde hij later de sprong naar het makelaarschap. Met succes kunnen we wel stellen!

  Timo Greeven

  NVM Register Makelaar Taxateur o.g.

  ‘Zoon van’, maar inmiddels de kapitein van het schip dat Greeven heet. Geboren en getogen in onze mooie badplaats. In 2007 beëdigd NVM register-makelaar/taxateur en sindsdien partner van Greeven. Houdt van sport, lekker eten, Suzanne en hun twee kinderen.

  Suzanne Greeven

  K-RMT

  De liefde wint, zelfs van West-Friesland. Althans, bij Suzanne. Sinds ze Timo heeft ontmoet is ze niet meer uit Zandvoort (en bij Timo vandaan) weg te slaan. Deed samen met Timo in 2002 de makelaarsopleiding en na diverse kantoren is ze sinds 2008 een van de Greevens!

  Danique Vermeulen

  A-RMT

  Al heel wat jaren in het vak maar sinds kort ben ik het nieuwe gezicht bij Greeven! De afwisseling in de makelaardij maakt dit werk zo leuk. Je hebt nauw contact met de klanten en met vele bouw je echt een band op. Daarnaast vind ik het heerlijk om aan het einde van het proces je klant blij te zien!

  Marjan Kuilboer

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  “Het hele proces van aan- en verkoop vind ik iedere keer weer boeiend: het zorgen voor tevreden klanten en het ontzorgen van mijn collega’s vind ik een heerlijke uitdaging waar ik iedere dag graag mee bezig ben.” Sinds juni 2020 versterkt Marjan team Greeven en wat zouden we nog zonder haar moeten!

  Frans Veldt

  Financieel adviseur

  Bèta Financiële Diensten werkt al vele jaren samen met Greeven Makelaardij. Onze cliënten waarderen deze samenwerking door het feit dat wij in staat zijn om snel te kunnen schakelen op belangrijke momenten.

  Chris Schotanus

  Essay Producties

  Voor Greeven Makelaardij zijn wij verantwoordelijk voor de fotopresentaties, videoclips en drone beelden om de woningen zo optimaal mogelijk te presenteren.

  Rene Rijs

  Inmeter

  Als inmeter van "Rene Rijs Inmeter" zijn wij verantwoordelijk voor de juiste plattegronden en het NEN 2580 meetrapport die bij de presentatie van de woningen wordt meegeleverd.
  Quote

  Als verkopen voelt als meewind, dan loop je in de goede richting.

  Quote

  Partners en keurmerken

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Aanrader!

  Appartement aan- en verkocht bij Greeven Makelaardij en wederom zeer tevreden. Fijn kantoor met kennis van zaken en een persoonlijke benadering, ik kon altijd even binnenlopen of telefonisch contact opnemen voor een snel antwoord. Aanrader !”

  Verkoper Schuitengat 1C

  8,8

  Fijne makelaar!

  Fijne makelaar! Prettig contact, goed advies en ons huis was binnen een paar weken verkocht. Absoluut een aanrader!

  Verkoper Lorentzstraat 302

  10

  Heel blij mee!

  Wat een fijne makelaar, zeker een aanrader. Klein kantoor, het hele team is goed op de hoogte en altijd voor ons bereikbaar. En niet geheel onbelangrijk, de uiteindelijke verkoopprijs is wat wij voor ogen hadden, dus heel blij mee!

  Verkoper Rijnpoort 77

  10

  Vriendelijk en zeer behulpzaam

  Het is een fijn team wat met je meedenkt ze zijn altijd bereikbaar, er is een goede communicatie. Vriendelijk en zeer behulpzaam.

  Verkoper Diaconiehuisstraat 36

  9,0

  Tips en adviezen waar nodig

  Het contact met de makelaar verliep soepel en vlot. Ze waren goed en makkelijk te bereiken. Ze keken ook goed wat er in de woningmarkt gebeurde. Gaven tips en adviezen waar nodig.

  Verkoper Van Ostadestraat 15

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen