Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons

  Greeven Makelaardij

  Hoi! Wij zijn Greeven Makelaardij. Bij Greeven zijn we altijd gedreven, enthousiast, professioneel, supersnel en betrouwbaar! Om over onze creativiteit nog maar te zwijgen. Als (h)echt familiebedrijf zijn we sinds 2008 marktleider in ons mooie Zandvoort! Met dank aan onze trouwe klanten. In de directe omgeving zijn we trouwens ook goed vertegenwoordigd!

  Hoewel we dus volop meedraaien in de markt, begon het ooit (in 2003) heel klein: in de garage naast de woning. Rob startte zo zijn eigen makelaarskantoor, wat flink groeide! Vandaag de dag is zoon Timo aan zet en gaan we volop door voor nog meer tevreden klanten. Meer weten? Kijk hieronder even verder!

  Betrouwbaar

  Actief

  Ondernemend en creatief

  Deskundig

  Image

  Team

  Rob Greeven

  Register makelaar Taxateur o.g.

  Dit is Rob! Zonder Rob geen Greeven. Begon in 2003 vanuit zijn garage en bouwde Greeven uit tot marktleider! Hoewel hij ooit begon in de mobiele telefonie, waagde hij later de sprong naar het makelaarschap. Met succes kunnen we wel stellen!

  Timo Greeven

  NVM Register Makelaar Taxateur o.g.

  ‘Zoon van’, maar inmiddels de kapitein van het schip dat Greeven heet. Geboren en getogen in onze mooie badplaats. In 2007 beëdigd NVM register-makelaar/taxateur en sindsdien partner van Greeven. Houdt van sport, lekker eten, Suzanne en hun twee kinderen.

  Suzanne Greeven

  Kandidaat Register Makelaar Taxateur o.g.

  De liefde wint, zelfs van West-Friesland. Althans, bij Suzanne. Sinds ze Timo heeft ontmoet is ze niet meer uit Zandvoort (en bij Timo vandaan) weg te slaan. Deed samen met Timo de makelaarsopleiding en na diverse kantoren is ze sinds 2008 een van de Greevens!

  Robin Huppelschoten

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  Robin is de eerste 23 jaar van haar leven in Zandvoort woonachtig geweest, en dus zeer bekend met dit mooie dorp en haar inwoners. Inmiddels is ze al ruim 6 jaar het vertrouwde gezicht achter de balie van Greeven Makelaardij. "Mijn werk is heerlijk veelzijdig; Allemaal superleuk om te doen, en ik ben van plan dat nog héél lang te blijven doen!"

  Marjan Kuilboer

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  “Het hele proces van aan- en verkoop vind ik iedere keer weer boeiend: het zorgen voor tevreden klanten en het ontzorgen van mijn collega’s vind ik een heerlijke uitdaging waar ik iedere dag graag mee bezig ben.” Sinds juni 2020 versterkt Marjan team Greeven en wat zouden we nog zonder haar moeten!

  Frans Veldt

  Financieel adviseur

  Bèta Financiële Diensten werkt al vele jaren samen met Greeven Makelaardij. Onze cliënten waarderen deze samenwerking door het feit dat wij in staat zijn om snel te kunnen schakelen op belangrijke momenten.

  Chris Schotanus

  Essay Producties

  Voor Greeven Makelaardij zijn wij verantwoordelijk voor de fotopresentaties, videoclips en drone beelden om de woningen zo optimaal mogelijk te presenteren.

  Rene Rijs

  Inmeter

  Als inmeter van "Rene Rijs Inmeter" zijn wij verantwoordelijk voor de juiste plattegronden en het NEN 2580 meetrapport die bij de presentatie van de woningen wordt meegeleverd.
  Quote

  Als verkopen voelt als meewind, dan loop je in de goede richting.

  Quote

  Partners en keurmerken

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  9,8

  Aan te bevelen om mee in zee te gaan!

  Heel fijn samengewerkt, aan te bevelen om mee in zee te gaan! Heel veel moeite moeten doen om deze beoordeling te schrijven, maar dit makelaarskantoor verdient het om een prachtige review te krijgen. Zeer tevreden!

  Verkoper Zeestraat 67

  9,3

  Wij zijn zeer tevreden!

  Omdat we een behoorlijke afstand van Zandvoort woonden moesten ze van Greeven Makelaardij het gehele verkoop proces bijna zonder ons doen en was communicatie belangrijk, dit ging gewoon perfect. Wij zijn zeer tevreden en waarschijnlijk de koper ook wel!

  Verkoper Burgemeester van Alphenstraat 61 F43

  9,0

  Het aanbevelen waard!

  Goede service, contact en feedback met makelaarskantoor gehad , lokaal zeer bekend, zijn het aanbevelen waard!

  Verkoper Hogeweg 28F6

  10

  Binnen één week verkocht!

  Zeer goed contact, goed op de hoogte gehouden en goede kennis van de markt in Zandvoort. Binnen 1 week verkocht!

  Verkoper Haarlemmerstraat 2

  9,3

  Fijne makelaar met verstand van zaken!

  Fijne makelaar met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Bedenkt een goede strategie om het meeste voor de klant eruit te kunnen halen.

  Verkoper Cort van der Lindenstraat 2 F11

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen