Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Hypotheken

  Hypotheken

  Een droomhuis in Kennemerland gevonden? Gefeliciteerd! Dan volgt nu het financiële plaatje. Snel, op naar de bank voor een hypothecaire lening. Of toch niet? Eerst maar eens goed nadenken. Want: wat is de huidige rente? En wat kan ik überhaupt lenen? Ga je voor het eerst een hypotheek afsluiten, stroom je door of wil je een bestaande hypotheek oversluiten? In sommige gevallen zijn er financiële voordelen te behalen. Advies van een deskundig hypotheekadviseur raadt Greeven Makelaardij absoluut aan. We zetten daarom graag ons netwerk voor je in. Dankzij jarenlange ervaring, en begeleiding bij talloze succesvolle aankopen, weten wij jou voor de financieringsfase precies met de juiste mensen in contact te brengen.

  Kennismakingsgesprek

  Inzichtelijk maken financiële situatie

  Hypotheekaanvraag

  woning gekocht

  Image

  Een hypotheek afsluiten?

  Wij helpen je graag
  In de juiste richting welteverstaan! Op het gebied van hypotheken leveren wij onze dienst namelijk niet zelf, maar in samenwerking met Bèta Financiële Diensten. Zij zijn onze deskundige hypotheekpartner. Eén met zeer ruime ervaring. Bovendien hebben ze hetzelfde motto als wij. Dat betekent dus snelle, duidelijke service en passie voor het werk dat ze doen!

  ‘Gewoon puur advies’
  Bij Bèta Financiële Diensten trek je geen nummertje. Hier kom je binnen op basis van een persoonlijke afspraak. Je vindt er het type adviseurs dat nog met de rekenmachine werkt en tijdens het gesprek aantekeningen noteert waarna je met een overzichtelijke offerte naar huis gaat. Er wordt geluisterd naar je vraag en meegedacht over de juiste richting. Niks ingewikkelds. De adviseur is onafhankelijk en heeft dus geen financiële belangen. Dat merk je onder andere aan het feit dat er ruime keuze is. Je kunt er terecht voor hypotheken bij de grotere banken, bekende verzekeraars en kleinere partijen.

  Aanpak
  Het kiezen van de juiste geldverstrekker en het bepalen van de rentevaste periode. Voor starters zijn dat hele belangrijke punten. Verkoop je jouw huidige woning en koop je een nieuwe woning terug? Dan stroom je door. Er zijn in dat geval soms aantrekkelijke voordelen. De adviseur legt dit netjes uit. Wil je de bestaande hypotheek oversluiten vanwege de extreem lage rente? Groot gelijk. Ook in dit geval adviseren we je een afspraak te maken met onze partner Bèta Financiële Diensten.

  Zorg
  Heb je tussendoor of naderhand nog vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht. Verder begeleidt Bèta Financiële Diensten jou in dit proces. Zoals bij het verzamelen van alle benodigde stukken, het taxatierapport, en als je wil een overlijdensrisicoverzekering, de bankgarantie, de opstalverzekering en een inboedelverzekering. Voor de overdracht controleren ze de notariële afrekening voor je én de hypotheekakte. Je wordt volledig ontzorgd.

  Overtuigd van deze samenwerking? Wij ook! Greeven Makelaardij helpt je graag op weg!

  Bèta Financiële Diensten

  Meer weten over het afsluiten van een hypotheek?
  Quote

  Een droomhuis in Kennemerland-Zuid gevonden? Dan horen we je graag.

  Frans Veldt - Bèta financiële diensten
  Quote

  Wat klanten
  over ons zeggen

  9,3

  Wij zijn zeer tevreden!

  Omdat we een behoorlijke afstand van Zandvoort woonden moesten ze van Greeven Makelaardij het gehele verkoop proces bijna zonder ons doen en was communicatie belangrijk, dit ging gewoon perfect. Wij zijn zeer tevreden en waarschijnlijk de koper ook wel!

  Verkoper Burgemeester van Alphenstraat 61 F43

  9,8

  Aan te bevelen om mee in zee te gaan!

  Heel fijn samengewerkt, aan te bevelen om mee in zee te gaan! Heel veel moeite moeten doen om deze beoordeling te schrijven, maar dit makelaarskantoor verdient het om een prachtige review te krijgen. Zeer tevreden!

  Verkoper Zeestraat 67

  9,0

  Het aanbevelen waard!

  Goede service, contact en feedback met makelaarskantoor gehad , lokaal zeer bekend, zijn het aanbevelen waard!

  Verkoper Hogeweg 28F6

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen