Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Diensten
  -
  Verkopen

  Verkopen

  Met de meest verkopende makelaar van Zandvoort
  Huis verkopen in Zandvoort? Dan moet je natuurlijk bij Greeven Makelaardij zijn! Ondertussen zijn wij niet meer weg te denken uit de huizenmarkt. Met name in de regio van het Zuid-Kennemerland. Dat zorgt voor een groot netwerk, een bekende naam en gegarandeerd een succesvolle verkoop! Wij begeleiden je in het hele proces: van oriëntatie tot sleutel overdacht. Zorgeloos verkopen noemen we dat!

  Ik wil mijn woning verkopen met Greeven Makelaardij

  Ik wil verkopen

   Verkoopgesprek

   Optimale promotie

   Bezichtigingen en onderhandeling

   Klap erop, verkocht!

   Image

   Verkopen doe je zo!


   Verkoopgesprek
   Stap één: Wij beginnen met een vrijblijvend verkoopgesprek. We stemmen eerst af wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Want die zijn leidend! Na het eerste contact zit je dus nergens aan vast, maar bepalen we alleen hoe het ervoor staat.
   Wat ons betreft laten we het niet bij een gesprek. We zetten al jouw wensen om in een persoonlijk verkoopadvies. Daarin lichten we toe hoé we jouw woning succesvol aan de man brengen. Want het is niet de vraag óf we hem verkopen, maar wannéér.
   Het doel van dit alles? Het beste resultaat behalen! Het verkoopadvies bevat onder andere een marketingplan waarin we beschrijven hoe we jouw woning op de markt brengen.
   Is dat akkoord, dan nemen wij de woning op (meten, kijken, beoordelen) en zorgen we voor sprekende foto’s die de kijkers een gevoel geven alsof ze er zelf rondlopen.

   Optimale promotie
   Voorbereiding klaar? Starten maar! Wij gaan aan de slag met professionele verkoopbrochures, melden jouw woning aan op het intranet voor NVM-makelaars, starten een socialmediacampagne, publiceren je huis op Funda en zetten het natuurlijk tussen ons eigen aanbod. Uiteraard voorzien we alles van sterke teksten en fantastische beelden (die we eerder al geschoten hebben). Aan de promotie zal het dus niet liggen.

   Bezichtiging en onderhandeling
   Tijd voor de bezichtigingen! Zodra potentiele kopers enthousiast raken, gaan wij met zo door! We plannen een bezichtiging in om jouw huis te laten zien en laten je weten wat de bezoekers ervan vonden.
   Als er een bod wordt uitgebracht, brengen we jou uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte. Daarna is het aan jou: ga je akkoord of doe je een tegenvoorstel? Beide partijen akkoord? Dan geven we er een klap op!

   Klap erop, verkocht!
   Greeven zorgt voor een koopovereenkomst die beide partijen moeten tekenen. Vervolgens wacht de officiële afhandeling. Wij zorgen voor een complete begeleiding met de taxateur die namens de bank komt en zorgen voor een officiële afhandeling bij de notaris!
   We begeleiden je dus echt vanaf het allereerste moment tot de laatste zucht.

   En dan is je woning verkocht! Tijd voor champagne, tijd voor een nieuw avontuur!

   Zie jij het wel zitten om je woning via Greeven Makelaardij te verkopen? Doen dan!

   Ik wil mijn woning verkopen met Greeven Makelaardij

   Ik wil verkopen

    Quote

    Huis verkopen in Zandvoort? Dan moet je bij Greeven Makelaardij zijn!

    Quote

    Wat klanten
    over ons zeggen

    10

    Dankbaar!

    Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
    En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

    Verkoper Flemingstraat 98D

    9,0

    Prima contact en prima service!

    Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

    Verkoper Flemingstraat 102B

    9,8

    Goede kennis van de lokale markt!

    Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

    Verkoper Keesomstraat 495

    Meer recensies bekijken

    Beoordelingen