Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.

  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkgebied

  Het werkgebied van Greeven

  Greeven is actief in de breedte van regio Zuid-Kennemerland! Naast onze hometown Zandvoort, werken we dus in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vijfhuizen, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden, Driehuis en Velsen. We zijn zelfs succesvol met verkopen in de Haarlemmermeer! Zo, dat was een mond vol. Reken maar dat we actief zijn in onze omgeving!

  Een omgeving die fantastisch is! Het Zuid-Kennemerland is fenomenaal. Een super aantrekkelijk woongebied wat de ideale combinatie is van rust, ruimte en de stadse gezelligheid! Nationaal park Zuid-Kennemerland is niet voor niks een nationaal park. Met haar fantastische wandel- en fietsroutes, dwars door de natuur, biedt deze plek een fantastische recreatiemogelijkheid!

  Zandvoort

  Vanuit hartje Zandvoort overzien wij het hele gebied. Niet voor niets zijn wij gevestigd in deze gezellige badplaats. Timo is hier geboren en getogen en Rob is hier al sinds de jaren 70 actief! Daarmee is ons netwerk enorm. Daar doet Rob’s vrouw, Monique, nog een schepje bovenop: dik 30 jaar runde zij een succesvolle kapsalon in Zandvoort. Aan kennis van de regio dus geen gebrek en aan actuele informatie al helemaal niet! Kennis die we omzetten in succesvolle aan- en verkopen. Mede door onze naam en ervaring bereiken wij een grote groep van potentiële nieuwe inwoners van onze mooie woonplaats. En het resultaat mag er zijn: in 80% van de gevallen wordt een woning binnen drie weken en boven de vraagprijs verkocht!

  Wij snappen dat wel, Zandvoort is immers fantastisch! Met de ligging direct aan strand doet het zijn naam meer dan eer aan. Het is dan ook al jaren een populaire badplaats en aan toeristen hebben we zeker geen gebrek. Om over het circuit, de natuur en het dorp zelf nog maar te zwijgen. Wij zouden het wel weten…

  Meer weten over deze fantastische plek of andere gebieden in de omgeving? Mail, bel of kom langs! Dan vertellen we je graag meer!

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  8,8

  Fijne makelaar!

  Fijne makelaar! Prettig contact, goed advies en ons huis was binnen een paar weken verkocht. Absoluut een aanrader!

  Verkoper Lorentzstraat 302

  10

  Aanrader!

  Appartement aan- en verkocht bij Greeven Makelaardij en wederom zeer tevreden. Fijn kantoor met kennis van zaken en een persoonlijke benadering, ik kon altijd even binnenlopen of telefonisch contact opnemen voor een snel antwoord. Aanrader !”

  Verkoper Schuitengat 1C

  10

  Heel blij mee!

  Wat een fijne makelaar, zeker een aanrader. Klein kantoor, het hele team is goed op de hoogte en altijd voor ons bereikbaar. En niet geheel onbelangrijk, de uiteindelijke verkoopprijs is wat wij voor ogen hadden, dus heel blij mee!

  Verkoper Rijnpoort 77

  10

  Vriendelijk en zeer behulpzaam

  Het is een fijn team wat met je meedenkt ze zijn altijd bereikbaar, er is een goede communicatie. Vriendelijk en zeer behulpzaam.

  Verkoper Diaconiehuisstraat 36

  9,0

  Tips en adviezen waar nodig

  Het contact met de makelaar verliep soepel en vlot. Ze waren goed en makkelijk te bereiken. Ze keken ook goed wat er in de woningmarkt gebeurde. Gaven tips en adviezen waar nodig.

  Verkoper Van Ostadestraat 15

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen