Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkgebied

  Het werkgebied van Greeven

  Greeven is actief in de breedte van regio Zuid-Kennemerland! Naast onze hometown Zandvoort, werken we dus in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vijfhuizen, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden, Driehuis en Velsen. We zijn zelfs succesvol met verkopen in de Haarlemmermeer! Zo, dat was een mond vol. Reken maar dat we actief zijn in onze omgeving!

  Een omgeving die fantastisch is! Het Zuid-Kennemerland is fenomenaal. Een super aantrekkelijk woongebied wat de ideale combinatie is van rust, ruimte en de stadse gezelligheid! Nationaal park Zuid-Kennemerland is niet voor niks een nationaal park. Met haar fantastische wandel- en fietsroutes, dwars door de natuur, biedt deze plek een fantastische recreatiemogelijkheid!

  Zandvoort

  Vanuit hartje Zandvoort overzien wij het hele gebied. Niet voor niets zijn wij gevestigd in deze gezellige badplaats. Timo is hier geboren en getogen en Rob is hier al sinds de jaren 70 actief! Daarmee is ons netwerk enorm. Daar doet Rob’s vrouw, Monique, nog een schepje bovenop: dik 30 jaar runde zij een succesvolle kapsalon in Zandvoort. Aan kennis van de regio dus geen gebrek en aan actuele informatie al helemaal niet! Kennis die we omzetten in succesvolle aan- en verkopen. Mede door onze naam en ervaring bereiken wij een grote groep van potentiële nieuwe inwoners van onze mooie woonplaats. En het resultaat mag er zijn: in 80% van de gevallen wordt een woning binnen drie weken en boven de vraagprijs verkocht!

  Wij snappen dat wel, Zandvoort is immers fantastisch! Met de ligging direct aan strand doet het zijn naam meer dan eer aan. Het is dan ook al jaren een populaire badplaats en aan toeristen hebben we zeker geen gebrek. Om over het circuit, de natuur en het dorp zelf nog maar te zwijgen. Wij zouden het wel weten…

  Meer weten over deze fantastische plek of andere gebieden in de omgeving? Mail, bel of kom langs! Dan vertellen we je graag meer!

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  9,3

  Wij zijn zeer tevreden!

  Omdat we een behoorlijke afstand van Zandvoort woonden moesten ze van Greeven Makelaardij het gehele verkoop proces bijna zonder ons doen en was communicatie belangrijk, dit ging gewoon perfect. Wij zijn zeer tevreden en waarschijnlijk de koper ook wel!

  Verkoper Burgemeester van Alphenstraat 61 F43

  9,8

  Aan te bevelen om mee in zee te gaan!

  Heel fijn samengewerkt, aan te bevelen om mee in zee te gaan! Heel veel moeite moeten doen om deze beoordeling te schrijven, maar dit makelaarskantoor verdient het om een prachtige review te krijgen. Zeer tevreden!

  Verkoper Zeestraat 67

  9,0

  Het aanbevelen waard!

  Goede service, contact en feedback met makelaarskantoor gehad , lokaal zeer bekend, zijn het aanbevelen waard!

  Verkoper Hogeweg 28F6

  10

  Binnen één week verkocht!

  Zeer goed contact, goed op de hoogte gehouden en goede kennis van de markt in Zandvoort. Binnen 1 week verkocht!

  Verkoper Haarlemmerstraat 2

  9,3

  Fijne makelaar met verstand van zaken!

  Fijne makelaar met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Bedenkt een goede strategie om het meeste voor de klant eruit te kunnen halen.

  Verkoper Cort van der Lindenstraat 2 F11

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen