Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkgebied

  Het werkgebied van Greeven

  Greeven is actief in de breedte van regio Zuid-Kennemerland! Naast onze hometown Zandvoort, werken we dus in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vijfhuizen, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden, Driehuis en Velsen. We zijn zelfs succesvol met verkopen in de Haarlemmermeer! Zo, dat was een mond vol. Reken maar dat we actief zijn in onze omgeving!

  Een omgeving die fantastisch is! Het Zuid-Kennemerland is fenomenaal. Een super aantrekkelijk woongebied wat de ideale combinatie is van rust, ruimte en de stadse gezelligheid! Nationaal park Zuid-Kennemerland is niet voor niks een nationaal park. Met haar fantastische wandel- en fietsroutes, dwars door de natuur, biedt deze plek een fantastische recreatiemogelijkheid!

  Zandvoort

  Vanuit hartje Zandvoort overzien wij het hele gebied. Niet voor niets zijn wij gevestigd in deze gezellige badplaats. Timo is hier geboren en getogen en Rob is hier al sinds de jaren 70 actief! Daarmee is ons netwerk enorm. Daar doet Rob’s vrouw, Monique, nog een schepje bovenop: dik 30 jaar runde zij een succesvolle kapsalon in Zandvoort. Aan kennis van de regio dus geen gebrek en aan actuele informatie al helemaal niet! Kennis die we omzetten in succesvolle aan- en verkopen. Mede door onze naam en ervaring bereiken wij een grote groep van potentiële nieuwe inwoners van onze mooie woonplaats. En het resultaat mag er zijn: in 80% van de gevallen wordt een woning binnen drie weken en boven de vraagprijs verkocht!

  Wij snappen dat wel, Zandvoort is immers fantastisch! Met de ligging direct aan strand doet het zijn naam meer dan eer aan. Het is dan ook al jaren een populaire badplaats en aan toeristen hebben we zeker geen gebrek. Om over het circuit, de natuur en het dorp zelf nog maar te zwijgen. Wij zouden het wel weten…

  Meer weten over deze fantastische plek of andere gebieden in de omgeving? Mail, bel of kom langs! Dan vertellen we je graag meer!

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Waardevolle informatie over de marktwaarde!

  Het contact met de makelaar was uitermate prettig. Ik kreeg waardevolle informatie over de marktwaarde van het appartement, aangezien de makelaar grote ervaring heeft in de directe omgeving. Daar waar mogelijk heeft het kantoor mij ondersteund met de administratieve zaken, waar je als verkoper immers niet ervaren in bent.

  Verkoper Trompstraat 13C

  10

  Betrouwbare en kundige makelaar!

  Betrouwbare en kundige makelaar. Alle collega’s zijn uiterst bekwaam en dienstverlenend. Heel fijn contact met iedereen. Het appartement was binnen 1 week verkocht. Heel blij mee.

  Verkoper Passage 3 F17

  10

  Erg tevreden!

  We zijn erg tevreden over greeven makelaar. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Zouden de makelaar aanbevelen.

  Verkoper Fahrenheitstraat 51

  10

  Wederom zeer goed geholpen!

  Greeven Makelaardij heeft ons bij de verkoop van ons 2e appartement wederom fantastisch geholpen. De makelaar komt zijn afspraken na en de kontakten met het kantoor zijn uiterst plezierig.

  Verkoper Oranjestraat 4C

  9,5

  Snelle verkoop met goede begeleiding!

  Zeer snelle verkoop gerealiseerd met goede begeleiding en uitstekende (foto)presentatie van het huis.

  Verkoper Zandvoortselaan 137

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen