Ik wil bieden

Ik wil een bod plaatsen.

  Woning

  Ik heb de woning bezichtigd op

  Voorkeur opleverdatum

  Persoonsgegevens

  Geboortedatum

  Aanvullende informatie


  Onder voorbehoud van bouwkundige keuring binnen de 3 dagen bedenktijd.
  Home
  -
  Over ons
  -
  Werkgebied

  Het werkgebied van Greeven

  Greeven is actief in de breedte van regio Zuid-Kennemerland! Naast onze hometown Zandvoort, werken we dus in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Vijfhuizen, Spaarndam, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden, Driehuis en Velsen. We zijn zelfs succesvol met verkopen in de Haarlemmermeer! Zo, dat was een mond vol. Reken maar dat we actief zijn in onze omgeving!

  Een omgeving die fantastisch is! Het Zuid-Kennemerland is fenomenaal. Een super aantrekkelijk woongebied wat de ideale combinatie is van rust, ruimte en de stadse gezelligheid! Nationaal park Zuid-Kennemerland is niet voor niks een nationaal park. Met haar fantastische wandel- en fietsroutes, dwars door de natuur, biedt deze plek een fantastische recreatiemogelijkheid!

  Zandvoort

  Vanuit hartje Zandvoort overzien wij het hele gebied. Niet voor niets zijn wij gevestigd in deze gezellige badplaats. Timo is hier geboren en getogen en Rob is hier al sinds de jaren 70 actief! Daarmee is ons netwerk enorm. Daar doet Rob’s vrouw, Monique, nog een schepje bovenop: dik 30 jaar runde zij een succesvolle kapsalon in Zandvoort. Aan kennis van de regio dus geen gebrek en aan actuele informatie al helemaal niet! Kennis die we omzetten in succesvolle aan- en verkopen. Mede door onze naam en ervaring bereiken wij een grote groep van potentiële nieuwe inwoners van onze mooie woonplaats. En het resultaat mag er zijn: in 80% van de gevallen wordt een woning binnen drie weken en boven de vraagprijs verkocht!

  Wij snappen dat wel, Zandvoort is immers fantastisch! Met de ligging direct aan strand doet het zijn naam meer dan eer aan. Het is dan ook al jaren een populaire badplaats en aan toeristen hebben we zeker geen gebrek. Om over het circuit, de natuur en het dorp zelf nog maar te zwijgen. Wij zouden het wel weten…

  Meer weten over deze fantastische plek of andere gebieden in de omgeving? Mail, bel of kom langs! Dan vertellen we je graag meer!

  Image

  Meer over ons

  Wat klanten
  over ons zeggen

  10

  Dankbaar!

  Je huis verkopen doe je niet elke dag en voor mij was het de eerste keer. Dan heb je dus veel “stomme” vragen, maar dat vonden ze bij Greeven helemaal niet stom. Ze hebben me heel goed begeleid en alles uitgelegd!
  En een hele hoop mooie biedingen geregeld natuurlijk. Dankbaar.

  Verkoper Flemingstraat 98D

  9,0

  Prima contact en prima service!

  Ik kan er kort in zijn. Prima contact en prima service bij makelaar Greeven. Timo en de dames uiterst klantvriendelijk, juiste adviezen en behulpzaam. Ik geef in de beoordeling overal een 9, dat zou ook een 10 kunnen en mogen zijn, maar een 9 moet de lading heel best kunnen dekken.

  Verkoper Flemingstraat 102B

  9,8

  Goede kennis van de lokale markt!

  Fijne makelaars kantoor met korte lijntjes waardoor het contact snel en persoonlijk is. En goede kennis van de lokale markt. Omdat ze alles in huis hebben is alles snel geregeld.

  Verkoper Keesomstraat 495

  10

  Geen minpuntjes!

  Ik vond bij makelaar Greeven het contact erg soepel en fijn verlopen. Goed en super vriendelijk team.
  Ook werd er steeds meteen gereageerd op een vraag.
  Geen minpuntjes!
  Kan deze makelaar v harte aanbevelen.
  Dankbaar voor de verkoop en afhandeling.
  Hartelijke groet!

  Verkoper Diaconiehuisstraat 7

  9,0

  Professioneel en vriendelijk!

  Het contact verliep heel professioneel en vriendelijk en wij zijn zeer tevreden over het proces en resultaat.

  Verkoper Keesomstraat 32

  Meer recensies bekijken

  Beoordelingen